marți, 19 august 2014

Francesca si Diego isi dau seama ca se plac



In Violetta 3 Francesca si Diego se imprietenesc, petrec mai mult timp impreuna si incet, incet nutresc sentimente unul pentru celalalt. Francesca se va desparte de Marco intr-un final de tot in ep.13, insa se pare ca se vor simti vinovati pentru ceea ce simt unul pentru celalalt, Marco e cel mai bun prieten a lui Diego, si Violetta e cea mai buna prietena a lui Francesca, care si ea e fosta iubita a lui Diego.



Ep.11
Camila la inceput din gluma, dar acum mai serios, vorbeste cu Francesca despre ce e intre ea si Diego, si Francesca insista ca nu e nimic, sunt doar prieteni, ea e cu Marco si pe el il iubeste. Insa discutiile astea au loc fara sa stie Violetta, ii ascunde pt ca Diego e fostul iubit al Violettai si nu e frumos ca cea mai buna prietena a ei sa fie cu fostul.



Pentru ca Marco avea ceva de facut ii trimite iar singuri pe Francesca si Diego la plimbare, iar ei decid sa ia o inghetata, cu care se distreaza copios, si au un moment in care se privesc evident cu sentiment, si fix atunci Ludmila ii vede.
Dar Ludmila isi da seama imediat ca cei doi se plac si fiind sigura de asta merge direct la Violetta sa-i spuna. Francesca isi da seama ce vrea Ludmila sa faca dar Diego incearca sa o calmeze ca nu are ce sa o ingrijoreze din moment ce intre ei nu e nimic. Dar Francesca nu se linisteste ca zice ea ca Ludmila le va spune tuturor ca ei doi sunt impreuna chiar daca asta nu e adevarat Ludmila va inventa ceva, si atunci Diego intelege ca Francesca are dreptate.

Diego: Noi doi suntem doar prieteni, nu e nimic ciudat in asta.
Fran: Sigur, dar tu sti ca Ludmila inventeaza orice numai sa faca rau. Tu o cunosti mai bine ca nimeni.
Diego: Prietenul meu cel mai bun e iubitul tau.
Fran: Si prietena mea cea mai buna e fosta ta iubita. Clar, cine ar putea sa-si inchipuie ca intre noi poate fi ceva!?
Diego:E o nebunie!
Fran: Imposibil!
Diego: Bine, imposibil mai putin, nu ne zice nimeni de cine sa ne indragostim.
Fran: Bine, daca Ludmila va spune cuiva ca noi suntem iubiti noi nu avem altceva de facut decat sa ne aparam.
Diego: Nu avem de ce sa ne aparam Francesca, noi nu suntem vinovati cu nimic. Nu inteleg de ce sa ma apar de nimic.

Ep.12
Ludmila ii spune lui Diego ca e foarte evidenta conexiunea dintre el si Francesca, si pe ea nu o pot minti ca nu e nimic intre ei doi. Se vede si in ochii lui ca-i place Francesca, insa el neaga toate astea, ii spune ca sunt doar prieteni. Dar Ludmila renunta la asta cand Diego ii spune ca nu e bine sa faca atat rau in jur.



Ep.13
Francesca se gandeste din ce in ce mai mult la Diego, si isi da seama ca ii place de el.



Ep.14
Cand Francesca si-a dat seama ca ii place de Diego, il vede din intamplare in compania unei alte fete, ceea ce o face foarte geloasa, crezand ca e prietena lui.



Dar Francesca afla pana la urma in episodul 16 ca acea fata, care se numeste Erika, e de fapt verisoara lui, si se simte usurata. Insa nu pentru mult timp pentru ca Diego ii marturiseste lui Francesca c-o iubeste si ea nu accepta asta:

Diego: Francesca, eu te iubesc! Cand ma gandesc cate s-au intamplat...
Fran: Nu vreau sa aud nimic.
Diego: Stai Francesca.
Fran: Nu e bine sa ne gandit la asta!
Diego: Bine, dar nu pleca te rog. Eu stiu ca si tu simti ceva pentru mine. Te-a deranjat verisoara mea, pentru ca ai crezut ca e iubita mea, nu?
Fra: Te inseli. Asta pentru mine, nu a fost nimic. Si nu mai vreau sa vorbesc nimic despre asta! Gata!



Camila vorbeste cu Francesca, si ii spune ca nu trebuia sa reactioneze asa, ca se vede ca si ea simte ceva pentru Diego, dar Fran nu vrea sa recunoasca cu nimic si incheie discutia cu aceste cuvinte:" Nu vom fi niciodata impreuna, ai inteles!"



Camila merge la Diego si vorbeste cu el despre Francesca, si astfel ca decid ca cel mai bine e ca el sa aibe o discutie cu Francesca. Dar cum Fran nu-i raspunde la telefon, Diego o roaga pe Camila sa il ajute sa-i faca Francescai o surpriza. Astfel ca Fran cand ajunge la locul de intalnire cu Camila, are surpriza de a-l gasi pe Diego in locul ei. Diego o invita la o plimbare cu barca. Ce romantic!

Video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu