vineri, 1 august 2014

Ludmila are o mama impunatoare


Traducere ep.4 #Violetta3
Uite ca planul lui Ludmila de a o face pe #Violetta sa sufere nu i-a reusit. Si nu-i vine sa creada! Dupa ce Violetta si Ludmila ii prinde pe parintii lor impreuna incepe o discutie.
Aici isi dau seama Priscila si German ca sunt parintii fetelor, si nu le vine sa creada.
Antonio le aduce aminte de ce anume s-au intalnit acolo, din cauza accidentului de la aeroport. Violetta spune ca ii pare rau si ca nu a vrut niciodata sa ii faca rau, iar Priscila imediat spune ca nici nu a crezut asa ceva, si ca e in regula. Aici Ludmila se revolta:

Ludmila: Ce?!?!?!?!
Priscila: Eu o cunosc pe Ludmila, ea mai exagereaza.

Mai incearca o data Ludmila sa comenteze dar Priscila ii inchide imediat gura. Se pare ca Ludmila are o mama destul de impunatoare in fata ei, si in sfarsit apare cineva in acest serial de care lui Ludmila sa-i fie teama. 


Dar ce fete faca German cu Priscila, astia cred ca sunt morti de indragostiti unul dupa altul. Tot ma uit la German in poza a doua de pe randul 2 si nu ma pot abtine sa nu rad de rasul lui. :)))


O, o!
E grav!
Priviti ce priviri ii arunca Priscila lui Ludmila sa taca.
Si Ludmila imediat se conformeaza.

German: Ludmila, tu chiar crezi ca Violetta a vrut sa te raneasca?
Ludmila: Da, clar...
Priscila: Nu! Nu credem!
Ludmila: E.. Nu...

Si ii arunca una din privirile alea! Pana si lui Violetta nu ii vine a crede! :)))))
Apoi German si mama Ludmilei ramasi singuri, German ii cere lui Priscila daca vrea sa mearga sa bea o cafea, si ea accepta.
Ce priviri au! :))))
Dar bineinteles ca nimic nu se intampla fara sa stie Ludmila, si vine si asculta la usa, dar de data asta ii este teama. :D







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu