Personaje noiCLEMENT e jucat de francezul Damien Lauretta care este deja o vedeta, el a fost unul din concurentii de la X Factor.

Clement in Violetta 3 este un tanar milionar care vrea sa intre la studioul impotriva vointei tatalui sau. El se va indragosti de Violetta si va face tot posibilul de a intra in lumea ei.
Clement, se va da o alta persoana Alex, pentru a putea intra la studio ca sa nu poata afla tatal lui care se opune.


“Personajul meu este fiiul lui Nicolas, un mare impresar, el vrea ca eu sa ii continui munca, dar mie nu imi place pentru ca eu vreau sa cant, sa dansez, pentru ca vreau sa ma dedic cu totul vocatiei mele.” spune chiar Damien Lauretta in emisiunea Disney Planet.

Si mai stiu un zvon despre el, nu stiu daca va fi sau nu asa. Am pus mai de mult o poza in care el apare alaturi de Jade, si am pus intrebarea daca ei se vor cunoaste in Violetta 3, si o fata a comentat ca da, se vor cunoaste si ca vor face un plan sa-l raneasca pe German. Acum nu stiu cat e de adevarat, mai ales ca ce motiv ar avea Clement sa ii faca rau tatalui lui Violetta, mai ales ca se va indragosti de ea si ca isi vede de problemele lui ca nu-l lasa tatal sa studieze la studio. Pe Jade o inteleg, dar pe el nu. Deci nu stiu daca e adevarat, e doar un zvon. Sau m-am mai gandit la ceva, ca din cate am inteles Jade va avea o relatie cu Nicolas, tatal lui Clement, si poate Jade va afla de secretul lui ca studiaza la studio impotriva vointei tatalui si il ameninta ca daca nu il ajuta sa-i faca rau tatalui lui Violetta ii va spune lui Nicolas tot. Deci s-ar putea.

La fel am gasit un text in franceza pe care incerc sa vi-l traduc cat mai corect:
"Clement este un baiat vis si extrem de ambitios. El este, de asemenea noul elev de la On Beat Studio. El va trebui sa se dea o alta persoana pentru a-si putea realiza visul. Ceva special se va intampla intre el si Violetta. Dar Leon constata si realizeaza ca ceva nu este bine. Clement va reuși sa-si realizeze visul lui fara a provoca probleme lui Leon? si fara a fi descoperit ca se da o alta persoana?"


Textul in franceza e acesta: "C'est un garcon extremement reveur et ambitieux. Il est aussi le nouveau garcon du studio on Beat.Bien que, pur reussir a entrer, il se fera passer pour une autre personne, puisque sinon il ne pourra pas realiser son reve.Quelgue chose de special se passe avec Vilu. Mais Leon trouve qu'il n'est pas bon.Reussira-t-il a accomplir son reve sans causer de problemes a Leon ni qui le decouvre?"


Click AICI pentru momentele traduse sau povestite cu el din Violetta 3.Urmatorul nou personaj din Violetta 3 pe care vi-l prezint este PRISCILA (jucata de actrita Florencia Ortiz).

Priscila este chiar mama Ludmillei. Din cate se observa, se pare ca va adopta cam acelasi stil precum Ludmila pt o mai mare asemanare.
Priscila este o femeie frumoasă, inteligentă, o femeie foarte eleganta si care iubeste sa cante.


Ea se va indragosti de German, tatal Violettei, dar si German se va indragosti nebuneste de ea, si cand relatia lor va evolua, se va descoperi ceva ce "va revolutiona intreaga viata din casa Violettei."

Ce am mai aflat despre ea, si din pozele ce au aparut pe internet, e ca se pare ca vor reusi sa se casatoreasca chiar. Nu stiu daca duc pana la capat casatoria, dar clar vor ajunge acolo. Numai ce a fost saptamana trecuta episodul 10 in care cei doi vorbesc despre casatorie, chiar intr-o saptamana.

Dar fiica ei, Ludmila clar nu e de acord cu aceasta relatie, si va face tot posibilul sa-i desparta, oare va reusi?
Dar ce se va intampla cand Angie se va intoarce intr-un final? 

Click AICI pentru momentele traduse sau povestite cu ea din Violetta 3.

 


Personajul GERY e jucata de actrita mexicana Macarena Miguel.

Gery este o fata cu multe vise dispusa sa si le indeplineasca, si se pare ca va juca rolul negativ din sezonul 3 si noua fana a lui Leon.
"Gery este o fata care intra la studio ca asistenta unui profesor, dar acest lucru se intampla dintr-un accident datorat unei neintelegeri." spune chiar Macarena in emisiunea Disney Planet.

Dar eu cum deja am vazut pana acum episoadele ce au aparut in America Latina am sa va spun ca studioul in care va fi asistenta nu e On Beat, ci va fi asistenta lui Gregorio in noul lui studio ART Rebel. Iar accidentul prin care ea reuseste sa ajunga aici e cel cu Leon cand ea impartea flyere la motocross, ea e concediata si Leon vorbeste cu Diego sa o angajeze el ca se simte vinovat.

Am gasit de asemenea si un text in franceza care vorbeste despre personajul lui Gery, vi-l traduc direct:
"Gery nu si-a putut exprima inca talentul ei! Nu-si poate inchipui nici ce va fi in viitor. Ea va fi un mare artist. Pana cand ea descopera o oportunitate si accepta sa fie asistenta unui cantaret/profesor. Ea insa este o fata mexicana si ajunge la studio pentru un alt motiv decat muzica, ci pentru a munci. Desi nu exclude interesul ei pentru muzica. Viata ei ia o intorsatura neasteptata atunci cand ea intalneste un băiat care studiaza la OnBeat Studio, care va fi unul dintre motivele pentru care are nevoie sa se exprime prin muzica, talent care pana atunci a ramas ascuns. Ea va face totul pentru a realiza tot ce isi va propune propune."


Dar din ce a fost pana acum in episoadele difuzate in America Latina, Gery se pare ca de Leon se va indragosti.

Click AICI pentru momentele traduse sau povestite cu ea din Violetta 3.
 

NICOLAS e interpretat de un mare actor din Argentina Ignacio Gadano si joaca in Violetta rolul unui om de afaceri puternic, un mare impresar, un barbat foarte bogat si proprietar al unui lanț hotelier.

Nicolas este tatal unui alt nou personaj Clement, caruia i se opune sa intre la studio si utilizeaza toate mijloacele de care dispune pentru a-l controla.


In primul episod il vedem ca vine sa-l opreasca pe fiul lui sa se inscrie la studio. A fost destul de dur Pablo, dar mai ales cu Clement, amintindu-ne de un alt personaj, tata si el, care facea la fel cu fiica lui. Da, ne aminteste de German cand nu o lasa pe Violetta nici sa cante.


Am mai auzit un zvon despre el, ca va avea cica o relatie cu Jade, si se pare ca asa va fi, pentru ca deja in episodul 9 difuzat in America Latina el o intalneste pe Jade, si pare a fi foarte incantat de ea.Milton - Profesorul malefic
MILTON (interpretat de actorul brazilian Rodrigo Frampton) este noul profesor de canto de la On Beat Studio.


“Milton e un professor care arata mereu impecabil, este generos, amabil, cu toata lumea, dar ascunde ceva.” spune chiar actorul Rodrigo in emisiunea Disney Planet.


Impecabil? Se refera la papionul pe care nu-l poarta doar la gat, ci si la agenda? Amabil cu toata lumea? Glumeste? Uita ca personajul lui, Milton, s-a purtat foarte urat cu unul din copii care au venit sa se inscrie la studio, plus ca pe la spatele lui Pablo se uita urat.
Categoric va fi un personaj foarte negativ!


Am mai aflat ca personajul Milton vine din Brazilia unde a trebuit sa abandoneze cariera de cantaret de opera, este fals si plin de resentimente, un ipocrit ce-si foloseste dubla identitate cu toata lumea, in timp ce incearca sa-si indeplineasca obiectivele sale malefice.


2 comentarii: