luni, 4 august 2014

Ludmila si Priscila acasa la Violetta



Si vine momentul in care Ludmila impreuna cu mama ei merg sa ia cina acasa la Violetta, moment nu prea pe placul fetelor. Dupa ce Priscila o critica pe Ludmila pentru cum s-a imbracat, o lauda pe Violetta pentru cat de bine arata.
Dupa masa Priscila propune ca fetele sa cante ceva iar prima data canta Ludmila. Mama ei e foarte atenta la cum canta si chiar o corecteaza la un moment dat, moment neplacut pentru Ludmila.
Apoi decid sa cante impreuna pentru a detensiona situatia, si cand chiar foarte frumos impreuna pana cand Ludmila e deranjata de mama ei cand ii spune lui German ca Violetta are o voce foarte frumoasa. Atunci e inchide pianul, si spune cat de mult nu ii place nimic acolo si spune ca s-a saturat sa se prefaca ca totul e ok si ca pleaca. Priscila isi cere scuze pentru tot si fuge dupa fiica ei.

Moment destul de jenant, nu credeti.
Dar parerea mea e ca Ludmila a cantat chiar bine, probabil mama ei e o persoana foarte perfectionista si are tendinta de a o exaspera pe Ludmila cu cererile ei. Nu e de mirare ca Ludmila e atat de irascibila.

Video:

Un comentariu:

  1. violtta t iubesc foarte mult trimitemi un mesaj ma numesc tugulan cosmina gabriela te iubesc tini love

    RăspundețiȘtergere