marți, 5 august 2014

Leon la spital





Leon ajunge la spital in stare grava, si Violetta e alaturi de el, dar e disperata sa stie daca va fi bine, cu toate astea doctorii nu ii spun nimic, decat ca va fi bine.


Violetta il suna pe tatal ei care cand aude, intr-un suflet ajunge sa fie langa ea si incearca sa o linisteasca.
Tatal ei cand o vede o imbratiseaza pe Violetta si ii spune ca merge el sa vada ce se intampla.



O suna si pe Francesca care ii anunta pe copii ca Leon a avut un accident, iar baietii merg sa-l anunte pe Diego care era cu tatal ei, si cu toti merg la spital.


Violetta reuseste sa intre in cabina lui pentru cateva clipe cat ii este permis, si ii spune doar cuvinte de iubire, dar cu o mare tristete in inima si voce.


Ajung si copii care incearca sa o incurajeze pe Vilu chiar daca si ei sunt speriati.
Violetta e foarte trista,  si Diego merge sa vorbeasca cu ea, sa o linisteasca. E frumos din partea lui sa spuna asemenea cuvinte frumoase:
Diego: Sti ceva, vreo noutate?
Violetta: Nu, tot ce putem face e sa asteptam.
Diego: Ai putut intra la el?
Violetta: Da, insa el… dormea.
Diego: Hey, linisteste-te, totul va fi bine.
Violetta: Sper.
Diego: Si ati vorbit.
Violetta: Da, am vorbit.
Diego: Dragostea dintre voi e mai puternica decat iti poti inchipui, sunt sigur ca el te-a simtit langa el. Hai sa te tin in brate.
Violetta: Multumesc!


German incearca sa o ia pe Violetta de la spital spunandu-i ca Leon ii are pe parintii lui acolo, ii are pe medici, totul e in regula, dar Violetta nu vrea sa plece cu nimic de acolo pana nu se face bine. Dar abia o poate convinge mergand cu toti acasa la Violetta.


Acasa la Violetta se strang toti, vine si Ludmila cu mama ei.
German: Sper ca Leon sa-si revina repede ca altfel nu stiu cum o voi putea ajuta pe Violetta.
Priscila: Ai mi amor, Violetta este o fata foarte puternica. Atata timp cat exista dragostea ei pentru Leon totul va fi bine. Nu ai cu ce s-o ajuti mai mult pe Violetta, nu ar trebui sa te preocupe atat de mult.
German: Ma bucur mult ca esti aici, ca-mi face bines a vorbesc cu tine.


Andres pune pe tableta o melodie cu Leon, dar Camila ii spuna sa inchida ca nu pot acum auzi muzica. Si Andres isi cere scuze, dar el simtea nevoia sa-l asculte. Dar Violetta spune ca de fapt e o buna idée sa-l asculte si sa cante impreuna cu el si sa-i transmita toata dragostea lor. Aici e un moment la care sincer am plans, foarte trist! :(

Video:


Violetta vine sa vorbeasca cu Ludmila ca o vede suparata, si Ludmila ii spune ca e acolo doar pentru a venit cu mama ei. Dar nu e chiar asa, si ea e trista pentru Leon.
Violetta: Te-ai certat cumva cu tatal meu.
Ludmila: Nu, ti-a spus el ceva?
Violetta: Si de ce?
Ludmila: Nu stiu cum pot explica asta, dar inainte sa va cunosc pe voi eu credeam altceva despre voi.
Apoi vorbesc despre Leon ca el va fi bine, vor fi impreuna si vor canta din nou, va fi cu trupa lui, apoi Violetta ii intinde mana si Ludmila ii da si ia mana, si se iau in brate. Inca un moment foarte frumos in acest episod.

Video:




In timpul liber Violetta nu poate sta departe de Leon, si vine sa-i povesteasca tot ce s-a intamplat cat el nu a fost la studio. Ii si canta noua melodie "Amor en el aire", pentru prima data in Violetta.

"Hay amor en el aire acércate a mi,
Apuesta por lo que siento
Hay amor en el aire tu confía en mi,
Ya ves que no existe el tiempo"


Romana:
"Dragostea este in aer, se apropie de mine,
Angajamentul pentru ceea ce simt
Dragostea este in aer, ai incredere in mine,
Vei vedea ca se opreste timpul."


Video:



Violetta isi petrece tot timpul in spital alaturi de Leon, chiar scrie si in jurnal acolo. Apoi incepe sa-i cante melodia ‘Nuestro camino’ si il saruta sperand sa se trezeasca. Sarutul se pare ca a avut un efect magic, Leon s-a trezit.

Video:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu