joi, 7 august 2014

Clement se indragosteste de Violetta?


Cand vine a doua zi dupa accident la studio, Violetta e foarte trista ca Leon e inca in spital inconstient, dar aude melodia ‘Podemos’ si isi aduce aminte de momentele frumoase alaturi de Leon.




Apoi il vede pe noul elev, Clement/Alex, ca de fapt el canta, dar si el o observa pe ea si parca incepe sa ii cante ei aceasta melodie. Dar cand termina Alex melodie, Violetta pleaca mai departe. 
Eu cred ca Violetta era fericita cand Clement canta, pentru ca e o melodie ce-i da incredere ca totul va fi bine, ca un semn. Aici va pun si versurile melodiei pentru a intelege mai bine semnificatia melodiei pentru Violetta: (versurile sunt traduse de mine, ca am gasit o singura varianta pe net dar nu era deloc corecta)
 
"Nu voi zbura ca o pasare
Sa pictez nu stiu
Nu sunt un poet sau un sculptor
Sunt doar ceea ce sunt
Nu pot citi in stele
Nu pot merge pe luna  

Nu sunt cerul sau soarele
Sunt doar  

Sunt lucruri pe care, daca
Vino aici sa-ti arat
In ochii mei poti vedea
Cate se pot realiza doar visand.

Putem picta sufletul in culori
Putem plânge yeeh
Putem zbura fara aripi
Fii versurile din piesa mea
Si asculta-ti vocea.

Nu sunt apusul de soare in mare
Nu e nimic din ce s-ar putea intampla
Nu sunt un print albastru
Sunt doar
Dar sunt lucruri pe care, dacă
Vino aici sa-ti arat
In ochii tai pot vedea
Cate se pot realiza doar visand.


Putem picta sufletul in culori
Putem plânge yeeh
Putem zbura fara aripi

Fii versurile din piesa mea
Nu este destinul
Nici norocul nu m-a ajutat
Imagineaza-ti ca magia te-a adus aici. "


Video:





In episodul 7, Violetta aude o discutie intre Clement, Milton si Beto, unde Clement cere o posibilitate de a primi bursa pentru ca nu poate plati taxa scolara (asta ca nu ii da tatal lui bani, care nici nu stie ca e acolo). Dar Milton se poarta foarte urat cu el si nu ii da nici o sansa.


Violettei ii pare rau pentru el, mai ales ca stie de la Francesca si Camila ca el e sarac, si l-a si auzit cantand 'Podemos', si si-a dat seama ca e foarte talentat(stie ca are capacitatea de a fi un elev bun), astfel ca vorbeste cu el, si ii spune ca-l va ajuta.
Ajunge si Antonio acolo, si Violetta ii spune ca lui Clement i-ar trebui o bursa pentru ca sa poata veni la cursuri. El ii spune ca nu mai are burse. Dar Violetta insista ca el sa-l asculte cantat pentru a-l putea evalua. Si accepta, astfel ca Alex/Clement canta la chitara o parte din melodia 'En gira' iar Antonio pare vizibil incantat de el si accepta sa faca o exceptie si sa-i dea o bursa, astfel ca Alex fiind atat de fericit ca-l ia in brate pe Antonio.

Video:




Dupa cursuri Clement o surprinde pe Violetta ascultand muzica la casti si cantand in acelasi timp melodia 'Como quieres', si pare foarte incantat de ea. Cred ca el se indragosteste de ea si nu isi da seama. Violetta il vede si il cheama la ea, probabil crede ca e timid.

Violetta: Hola!
Clament: Hola!
Violetta: Alex, vino aici.
Clement: Scuza-ma, dar nu am putut sa nu te ascult.
Violetta: Nu e nimic.
Clement: Chiar ai o voce foarte frumoasa.
Violetta: Multumesc!
Clement: De fapt eu ar trebui sa-ti multumesc ca Antonio a acceptat mi-a acceptat bursa, fara tine nu as fi reusit.
Violetta: Nu, ai reusit singur.

Dar conversatia se intrerupe pt ca il vede pe tatal lui cautandu-l, si si fuge de acolo sa nu-l gaseasca, bineinteles ca Violetta nu-si da seama ce se intampla.

Video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu