joi, 7 august 2014

Ludmila o desparte pe mama ei de German



Ludmila a gasit un program la Maxi care poate modifica vocea ei si sa sune ca oricine vrea ea. Atunci ii vine in minte un plan de a o desparti pe mama ei de tatal Violettei.


Merge acasa, verifica programul apoi o inregistreaza vocea mamei ei pentru a putea reproduce vocea ei cand ea va vorbi. Si apoi il suna pe German. German crede ca vorbeste cu Priscila, si crede tot ce zice Ludmila la telefon, astfel ca German crede ca Priscila s-a despartit de el prin telefon.


Ludmila apoi merge acasa la Violetta pe furis sa-l inregistreze pe German, pentru a avea vocea lui. German apare in halat, si foarte suparat dupa despartire. Ludmila reuseste sa ii inregistreze vocea si reuseste si sa ii ia telefonul lui German care din cauza ca era trist l-a uitat pe masa. Astfel ca o suna pe mama ei, cu vocea lui German si ii spune la fel ca se desparte de ea, si la fel ii spune sa nu-l mai caute niciodata.


Dar asta nu e tot, in urmatorul episod, o vedem pe Ludmila cum merge la mama ei care statea singura si trsiata dupa despartirea de German, si ii pare rau pentru ce-a facut insa pentru putin timp, ca apoi sa uite de durerea pricinuita si sa fie fericita ca a reusit sa-i desparta.


German nu mai poate accepta acest lucru, mai ales ca s-au despartit prin telefon si merge acasa la ea sa vorbeasca fata in fata, ii deschide insa Ludmila dar nu poate face nimic sa-i opreasca sa se vada. Amandoi descope ca nici unul din ei nu au sunat, si nici unul din ei nu vor sa se desparta, sunt fericiti dar apoi imediat se gandesc oare ce s-a intampla.


Pentru ca Ludmila stie ca nu mai are nici o scapare si ei isi vor da seama imediat ca au fost pacaliti s-a gandit sa scape de vina si sa o bage pe Violetta in asta. Merge acasa la ea, si reuseste intr-un moment de neatentie sa puna programul pe laptopul Violettei. Violetta din pacate nici nu stie ce o asteapta.
Dar au si o mica discutie despre parintii lor, si pentru prima data constientizeaza amandoua ca pot fi surori daca parintii lor raman impreuna.


Violetta e in camera ei cand isi da seama ca atunci cand ea vorbeste laptopul ii raspunde cu fix aceleasi cuvinte doar ca e vocea tatalui ei. Nu stie ce se intampla, dar atunci intra in camera ei Priscila, urmata de tatal ei, care cred ca Violetta a inscenat totul ca cei doi sa se desparta.

Video:




Violetta, pentru asta e pedepsita de tatal ei si nu are voie sa iasa din casa, nici sa mearga la studio, nici sa primeasca pe prietenii ei acasa, asta doar pentru ca German nu o crede cand ea ii spune ca nu ea a facut asa ceva. Mai ales ca Violetta a cautat in datele laptopului si a gasit ca fix in ziua aia a fost instalat, si si-a dat seama ca Ludmila a facut asta, dar cum tatal ei nu a asculta si nici nu o credea nu putea face nimic.


Dar intr-un final totul se afla, cand Ludmila i-a marturisit planul ei, si cum a reusit sa-si desparte mama de German lui Naty, dar fix atunci Maxi a auzit totul. Cum Violetta a fugit de acasa la studio, German a venit dupa o ea sa o ia inapoi acasa, ca e pedepsita, dar vine Maxi si ii spune lui German ca nu Violetta a facut totul, ci Ludmila. Bineinteles ca Ludmila nu recunoaste, insa German isi da seama abia acum ca Violetta a spus tot timpul adevarul.


Ludmila nu ramane insa certata de mama ei, care cand o prinde ii spune ca stie totul de la German si o ameninta ca nu ii va mai permite sa-i distruga relatia cu German, si prima data cand va mai face ceva, ii va cumpara un bilet de avion doar dus la tatal ei in Africa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu