joi, 7 august 2014

Francesca si Marco se impaca



Cand Marco ii daruieste buchetul de trandafiri, Francesca nu-l accepta, pentru spune ea simte ca nu se mai pot conecta ca alta data, si-l roaga sa nu mai continue sa insiste. Ca sa evite o scena Diego il ea pe Marco de acolo si Camila ramane langa Francesca. Francesca ii spune ca nu stie ce se intampla, doar ca nu vrea sa-si faca iluzii false, chiar credea ca se poate impaca cu Marco dar acum nu mai e sigura de nimic.


Dar dupa ce s-a gandit mult, Francesca hotaraste sa mearga la Diego sa-l caute pe Marco, dar el nu e acolo, si-i spune lui Diego ca a avut dreptate,

Francesca: M-am gandit mult, si mi-am dat seama ca nu e chiar o idee rea sa am o discutie cu Marco despre ce se intampla.
Diego: Mi se pare o idee foarte buna Francesca.
Francesca: Da! Pentru ca el ma iubeste ca nimeni, ma intelege ca nimeni, si vreau sa fiu cu el.
Diego: Acum ai ocazia! (Deoarece Marco a intra in noul studio si a auzit discutia)
Marco: Nu sti ce fericit sunt sa ascult asta!


Marco si Francesca au o mica discutie cat de mult se iubesc, ca vor recupera timpul pierdut si apoi se tin in brate, sub ochii lui Diego care pare incantat de impacarea celor doi.


Apoi Diego vorbeste cu Marco ca de ce nu ii spune Francescai ca el va participa la o auditie la care daca va fi acceptat va trebui sa plece. Asta am inteles eu, sper sa nu gresesc. Si Diego incearca sa-l convinga ca daca e atat de important pe Marco, ar trebui sa ii spuna si ei. Dar Marco vrea sa astepte sa fie sigur ca va fi acceptat si abia apoi sa ii spuna. Apoi Marco ii marturiseste lui Diego ca e fericit ca Diego si Francesca sunt prieteni, ca asa pot vorbi despre Marco cand e nevoie.


In acest episod, dupa ce s-au impacat Marco continua sa se poarte ciudat, si chiar au si o discutie din care Francesca nu prea intelege care e motivul, si apoi il prinde ca vorbeste la telefon si nu ii spune cu cine, ba chiar ii spune sa plece ca vine el la ea mai tarziu. Toate acestea lui Francesca i se par ciudate.


Si pentru ca Francesca nu e sigura de alegerea ei merge la Diego sa vorbeasca cu el, ca simte ca ea ar putea-o intelege, si poate ii spuna Diego ce e cu Marco. Chiar ii spune de faza cu telefonul si il intreaba pe Diego daca nu cumva vorbea cu o fata si Diego o linisteste ca Marco nu a cunoscut nici o alta fata. Atunci il intreba de ce e Marco asa nervos mereu cu ea, si ce-i ascunde, dar Diego ii spune ca nu cu el trebui sa vorbeasca despre asta, ca nu poate el sa-i spuna motivul, doar Marco poate.

Video:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu