luni, 4 august 2014

Clement e acceptat la On Beat Studio

Il vedem pe Clement cum fuge de acasa si isi schimba hainele pe drum, dar in acelasi timp se ascunde si de bodyguardul care-l pazeste.
Ajunge la studio unde merge direct sa vada rezultatele admiterii la studio si e foarte fricit ca a intrat. In acest timp aude elevii studioului cum canta si merge sa-i vada, iar Francesca ii face semn sa vina si el sa cante impreuna cu ei.El accepta si astfel il vedem pentru prima data pe Clement cantant in Violetta 3.
Mie sincer mi-a fost mila de el ca nu a fost nimeni acolo sa-l sustina cand a aflat ca a intrat la studio, si a trebuit sa se bucure singur cu straini. :(


Video:


Si pentru prima data cineva de la studio, si ma refer dintre actorii principali, se poarta frumos cu Clement. Si vorbesc despre Camila. Ea crede ca el e un baiat sarac pentru ca il vede cu hainele murdare, dar Clement are hainele murdare de cand se ascundea de bodyguard si s-a aruncat pe un gazon.
Insa ce e adevarat, e ca el e timid si nu prea are incredere in el, in talentul lui, asta probabil din cauza tatalui lui care niciodata nu l-a sustinut. Ii spune asta Camilei dar ea il incurajeaza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu