duminică, 17 august 2014

German si Priscila se vor casatori!



Ep.11
German si Priscila hotarasc sa se casatoreasca, au inceput discutia ca o gluma, dar au sfarsit prin a fi foarte seriosi unul cu celalalt. Din pacate nu apuca sa-si anunte ficele despre casatorie ca ele aud discutia lor din intamplare, si sunt bulversate, Ludmila se enerveaza iar Violetta ca de obicei tace si spune ca daca tatal ei e fericit si ea este, insa inlauntrul ei sufera, ii este greu sa fie sora cu Ludmila, fata care i-a facut atat de mult rau.

Video:





Ep.12
Pentru ca Ludmila e nervoasa din cauza vestii ca mama ei se va casatori cu tatal Violettei, la repetitiile de la studio, Ludmila o impinge pe Violetta intentionat de data asta, si Violetta cade in timpul dansului peste Leon. A avut noroc ca Leon a protejat-o. Antonio ii cheama pe ambi parinti, dar intr-un final Ludmila scapa zicand ca a fost neintentionat, din greseala, si Violetta pentru ca e satula de certuri si nici nu mai vrea ca Ludmila sa sufere, ca-si da seama ca sufera, si zice la fel.

Video:




German si Priscila le invita pe fiicele lor la masa pentru a le da vestea ca vor pleca impreuna toti patru in vacanta in Europa, o buna oportunitate de a se cunoaste mai bine. Ludmila si Violetta raman iar socate, si le vine din ce in ce mai greu sa accepte relatia lor, fiecare in modul lor. E foarte amuzant modul in care parintii sunt foarte fericiti de vacanta 'Ne vom distra!' spune German, insa fetele nici nu le pasa.



Ep.13
German si Priscila sunt foarte comici cand fac biletele, amandoi cu ochelari pe ochi :))

2 comentarii: