miercuri, 27 august 2014

Federico o inseala pe Ludmila?



Ep.14
Ludmila descopera o revista la un butic, pe coperta caruia era Federico cu o alta fata. Se supara foarte tare si il suna, dar Federico ii spuna ca e obligat pentru campania unei promovari si o asigura ca intre el si fata aia nu e nimic. Dar Ludmila nu il crede mai ales ca fix in timp ce vorbesc apare fata respectiva. Atunci Ludmilla inebuneste si vrea sa mearga la Roma sa vorbeasca cu el fata in fata. Violetta incearca sa o calmeze, si reuseste intr-un final, dar cu greu, insa Ludmila tot nu se razgandeste si planuieste sa fuga la Roma.



Ep.16
Ludmila reuseste pana la urma sa fuga la aeroport pentru a pleca la Roma, si ia un taxi care pe drum face pana. Dar pentru ca e disperata sa nu piarda avionul, se pune ea si schimba roata, pentru taximetristul nu vrea. Am sa va spun ca e cea mai tare faza, am ras foarte mult. Nu de Ludmila, sa nu ma intelegeti gresit, dar de situatie, fix ca o comedie buna a fost faza asta, cu Ludmila care schimba roata la taxi. Prea tare!!!

Video cum Ludmila schimba roata la taxi:



Ludmila insa pierde avionul, si se intoarce la hotel toata murdara ca mama ei se sperie cand o vede asa.
La hotel o astepta si Federico care a venit pentru ea in Madrid, sa vorbeasca despre ce s-a intamplat si sa o convinga ca nu e nimic intre el si fata de pe coperta revistei. Intr-un final o face sa il creada, si se saruta!


Video sarut:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu