vineri, 1 august 2014

Ludmila are un accident


Traducere din episodul 3 din #Violetta3 cand Ludmilla are un accident in aeroport.
#Violetta a mers sa vorbeasca cu Leon sa vada daca este bine, si si-a lasat bagajul in urma pentru ca era greu. Dar bagajul incepe sa se miste, pentru ca era intr-un carucior de bagaje cu rotile, si cum cineva trece pe langa el il atinge. Bagajul merge fix spre Ludmilla care nu era atenta pentru ca se machia, zice ea, pentru mama ei e o femeie foarte exigenta.
Atunci incepe dezastrul. Ludmilla cade cu bagajele pe scarile rulante si aterizeaza intr-un final cu bine, dar cu o mare durere de cap si lesina. Merg cu ea si la spital sa se asigure ca totul e ok, si nu a patit ceva mai rau.
In tot timpul asta Ludmilla o ameninta pe Violetta si o condamna ca din cauza ei a patit acest accident si ca Violetta a facut totul intentionat. Ceea ce bineinteles nu e adevarat, Violetta nu a vrut sa se intample asa ceva.
Pentru ca tatal Violettei a venit la aeroport sa o intampine pe Violetta, merge cu ei la spital, dar cand pleaca, nu se intalneste cu Priscila, mama Ludmilei, pe cand ajunge si ea la spital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu