joi, 31 iulie 2014

Leon misterios!


Copii primesc ultimile indicatii de la Marotti inaintea ultimului concert care are loc fix de ziua Violettei. Dar Violetta a spus ca nu are nici o problema, dimpotriva e incantata sa cante de ziua ei.


Dar nu putem sa nu observam cat de frumos si iubitor se uita Leon la ea!!



In timp ce Violetta si Leon erau impreuna, Leon primeste un plic si e anuntat ca e asteptat la receptie.
Imediat Violetta devine suspicioasa, uitati ce fete comice face :)))) si le explica fetelor ca are incredere in Leon, doar ca nu intelege ce se intampla.



Aici este o faza foarte amuzanta.
In timp ce Violetta purta o discutie cu Camilla si Francesca despre increderea in cuplu, Camilla il vede pe Broadway ca sta cu alte fete. Devine foarte geloasa si merge la el, sa-l ia de acolo, dar nu oricum, ci-l ia de ureche si-l aduce sa stea cu ei. Il si impinge sa stea langa Maxi. :))))))



 Bineinteles ca Violetta nu se poate abtine sa nu-l spioneze pe Leon, mai ales ca e foarte curioasa sa stie cine e fata cu care se vede Leon la receptie.


Si parca nu e suficient ca l-a spionat pe Leon, Violetta merge direct la el si ii cere explicatii :)))
Bineinteles ca-l intreaba cine e fata aia cu care a vorbit, iar Leon remarca ca e foarte geloasa! Dar Violetta neaga, ca ea nu e geloasa, vedeti cum gesticuleaza din mana dar in realitate e foarte geloasa :)))))
Apoi el ii raspunde ca fata aia este organizatoarea unui festival din Barcelona, si cand Violetta aude, ramane cu gura cascata, ca probabil nu se astepta la un astfel de raspuns :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu