joi, 31 iulie 2014

Violetta fara cadouri!?!


A fost foarte amuzanta partea asta! :))
Cand Violetta fuge dis-de-diminiata, bucuroasa, crezand ca e asteptata de prietenii ei sa ii faca o surpriza de ziua ei, si cand ajunge isi da seama ca ei nici macar nu o baga in seama, nici nu o observa. Fiecare isi vedea de treaba lui, Francesca si Camilla savurau linistite micul dejun, Marco si Diego la fel, Nati si Ludmilla se uitau cu aceeasi fata plictisita la ea, ceilalti baieti abia daca au salutat-o si Leon se uita la ea de parca nu stie ce se intampla :)))))
Dar Violetta nu isi da seama ca asta face parte dintr-un plan care sa o faca pe Violetta sa creada ca au uitat de ziua ei, si sa nu isi dea seama ce surpriza mare ii va oferii Leon! Maine va pun poza cu surpriza lui Leon pentru Violetta!



Asta e si mai amuzant, cand Violetta spune "Nu aveti sa-mi spuneti nimic? Pentru ca azi....." si nu mai apuca sa termine propozitia deoarece Leon se ridica de la masa si ii ureaza "La multi ani iubirea mea!" si apoi incepe sa ii cante la multi ani, iar ceilalti il acompaniaza cu sunete facute din furculite, pahare, masa, batai din palme :))))
Violetta ramane mirata intr-un mod neasteptat. :))) si se uita foarte ciudat la toti, toti care pareau foarte fericiti ca ii canta Violettei :)))))))
Si la sfarsit Leon o ia in brate.
Saracuta Vilu, se astepta la o surpriza mai mare :))))



Dupa ce Leon o tine in brate cat mai iubitor posibil de ziua ei, vin si ceilalti sa ii ureze La Multi Ani si sa o pupe/imbratiseze. intr-un mod foarte rapid, fiecare spunand ca nu a avut timp sa ii ia si un cadou sau sa-i aduca un tort. :))) A fost amuzant cand Ludmilla o intreaba pe Nati daca a cumparat vreun cadou, si ea ii raspunde ca nu :))))
Asa-i ca o pacalesc chiar bine, pentru ca ea chiar crede ca au uitat de ziua ei.



Si nu se termina asa, pentru ca Violetta intreaba:
"Si se termina asa? Nici o petrecere, nimic?" (de ziua mea)
Si Francesca ii spune ca "Am vorbit cu copii si am decis ca vom face ceva dupa ce plecam de aici. Te superi? Pentru ca avem de facut atatea lucruri, nu am avut timp."
Si Camilla ca "Sa organizezi o petrecere e destul de dificil, dar tie nu iti pasa, asa-i?"
Auzi????? Sa nu ii pese lui Violetta? Ea a fugit pana la ei, ca abia astepta sa vada petrecerea :)))))))
Dar Violetta, bineinteles mereu intelegatoare spune ca "Da, e ok, nu conteaza, pentru ca ce ati facut voi aici a fost cu adevarat o surpriza" dar a spus-o intr-un mod si ironic :))))
Noi o compatimim pe Violetta bineinteles, dar noi stim ca totul e un plan bine pus la punct de prietenii ei, pt ca au de fapt o surpriza pentru Violetta. Cum am spus maine va pun poza in care va arat ce surpriza are Leon pentru ziua ei!


Video cum ii canta Leon 'La multi ani':

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu