marți, 2 septembrie 2014

Tini in concert la Roma



Tini sustine un concert in stadionul de la Roma.

Ieri Partidul de Pace a celebrat pacea in Roma, unde s-au reunit fotbalisti din diferite tari si de toate credintele. Evenimentul a fost organizat de către Scholas Ocurrentes condus de Papa împreună cu Fundația PUPI. Au participat printre alti si Zinedine Zidane, Javier Mascherano, Roberto Baggio y Diego Simeone.

Înainte de a începe meciul, Martina Stoessel a deschis evenimentul de la Stadionul Olimpic din Roma, unde a cântat două melodii. Ea a purtat simbolul de pace, cantand piesa Violettei "En mi mundo" in italiana apoi piesa "Imagine" de John Lennon in engleza cu ritmuri diferite. Mai multi copii au dansat in jurul ei.

Ulterior, Tini a vorbit cu Titi Fernandez unde si-a exprimat entuziasmul cu lacrimi în ochi: 

"No lo puedo creer, estoy muy contenta. Gracias, no me acostumbro. Siento que el Papa me dio la fuerza que necesitaba para estar ahí arriba. No tengo nada para criticarle, todo lo que hace es maravilloso!"

In romana: "Nu pot să cred, sunt foarte fericita! Va multumesc mult! Eu simt Papa mi-a dat puterea de care aveam nevoie pentru a fi acolo sus. Nu am nimic de comentat, totul a fost minunat!"
 

Video cu repetitiile:


Video cu transmisiunea in direct a lui Tini la televiziunea din Italia despre concertul pe care il sustine pe stadionul din Roma:
 
Poze:

La repetitii

Tini cand ajunge la aeroportul din Roma

 
  Tini se vede si cu Papa Francisco


Tini vizibil emotionata pentru aceasta oportunitate de a canta la Roma pentru pace, aici in timpul interviului



Mechi Lambre, interpreta lui Ludmila din Violetta, a postat pe contul ei de socializare aceasta poza (invitatia/anuntul) insotita de comentariul:

"pero ella ha regado mis pies con sus lágrimas y los ha secado con sus cabellos" @TiniStoessel Por eso, es todo tuyo

In traducere:  "Dar ea a stropit picioarele cu lacrimile ei și le-a șters cu părul ei" @TiniStoessel , Pentru asta, sunt toate ale tale.



Video-uri concert:



Poze:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu