marți, 16 septembrie 2014

Tini defileaza pentru o cauza nobilaTini este o persoana foarte buna, si vrea sa ajute cat mai multa lume, de aceea a luat parte la ASDRA Fashion Day.
Martina Stoessel s-a alăturat campaniei "Bring Back Our Girls", condusa de Carolina Barone, președintele ONG-ului 'Mujeres Como Vos' pentru a sprijini, dupa o lună, familiile și tinerii răpiti în Nigeria.
Campania a început pe 14 mai 2014 și celebritățile s-au grăbit să ofere sprijinul lor de a adera la de susținere a țării Argentina.  
Martina, fără ezitare, s-a fotografiat cu sloganul campaniei, pentr a deveni alaturi de publicul care solicită eliberarea imediată a celor 200 de fete.
Benito Fernández, Geraldine Neuman, Mariano Peluffo și distribuția din 'Criatura Emocional', s-au alăturat de asemenea.
 

"Am fost foarte incantati de angajamentul și solidaritatea poporului împotriva acestei cauze globale si suntem foarte recunoscător pentru sprijinul pe care il primim de la public și celebrități", a declarat Carolina Barone, și a subliniat importanța unității în vremuri precum aceastea.  
Tini a defilat inclusiv pentru sprijinirea persoanelor cu sindromul Down de la Asociación Síndrome de Down de la República Argentina

Filmulete de pe youtube: (in primul video Tini apare la inceput la la sfarsit)

 

 
Filmuletul complet al evenimentului:


Poze:
Un comentariu: